Wie zijn wij?

Wij zijn jongens en meiden van 17 tot en met 18 jaar en maken er elke vrijdagavond weer een leuke avond van!!
Vind je het gaaf om samen met je vrienden & vriendinnen je lekker uit te leven?!?! Met het stoken van een vuurtje, naar het bos, brood bakken, vlotvaren, film kijken, bank hangen, klussen, etc……. En dat na een jaar vol lol af te sluiten met een kampweek, kom eens kijken bij de Stam van Scouting Wateringen. Iedereen is welkom, dus draai een aantal keer vrijblijvend mee.
Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met Martin Ouwerling. Of kom gewoon een keertje langs op vrijdagavond bij “Het Knooppunt”, Rozemarijn 16 te Wateringen.

Explorers - Scouting Wateringen 2015/2016

Roverhok

Op de bovenverdieping van het Knooppunt is een ruimte te vinden waar al verschillende jaren de Rovergroep kan draaien. Deze ruimte moet ook gebruikt gaan
worden door de volgende lichting van Stam, maar omdat helemaal te realiseren zijn er al vele manuurtjes in gestoken van het leidingteam en de Stam zelf.
Inmiddels is het hok 'af' en is er een Grande opening geweest, met vele ouders om ons levenswerk te mogen aanschouwen, oftewel we hebben gezellig geborreld!

Explorerhok

Stam: Jongens en meisjes van 17 -18 jaar

Martin Ouwerling               (Contact persoon)

Michael Vis