Binnenkort start de verkoop van onze oliebollen en appelflappen weer.

Dit jaar ook voor bedrijven!

Trakteer uw personeel op een lekkere (banketbakkerskwaliteit) bol of flap bij de koffie of thee.

Heeft u Interesse? Geef dit dan door via .

Vermeld een contactpersoon met zijn of haar contactgegevens, wij nemen dan contact met u op om de bestelling op te nemen en de prijs af te spreken.

Wij bezorgen uw bestelling op vrijdag 28 of maandag 31 december tussen 08:30 en 10:30. Bij aflevering ontvangt u een factuur van ons.

Rabobank leden: hartelijk bedankt voor uw stem!!

U heeft goed gevolg gegeven aan de oproep om uw favoriete vereniging(en) te steunen. Leden van Rabobank Westland hebben zoveel op Scouting Wateringen gestemd dat wij een bedrag van € 772,25 in ontvangst hebben mogen nemen. Wij gaan hier weer leuke en spannende aktiviteiten voor onze leden van doen.

clubkas

Afval hoort niet bij het oud papier

Beste bezoeker, al vele jaren doet Scouting Wateringen nadrukkelijk mee aan het verzamelen en ophalen van oud papier in Wateringen. Iedere 2e woensdag van de maand ziet u onze vrijwilligers met de vuilniswagens door de wijk gaan. Ook hebben we al vele jaren een oud papier container aan de Rozemarijn, bij 'Het Knooppunt' staan.

De oud papier container is echt alleen bedoeld om oud papier of huishoudelijk karton in te doen. De container is dus niet bedoeld om bedrijfsafval (zoals kartonnen verpakkingsmaterialen) in te doen.

Sinds een aantal weken zien we dat er mensen zijn die ook gewoon huishoudelijk afval in de oud papier container doen. We hebben zelfs een aantal malen glas en glasplaten in de container gezien. Behalve dat dit niet hoort, is het ook nog eens gevaarlijk voor onze Scouting vrijwilligers die de inhoud van de container nog wel eens moeten 'opschudden' om meer ruimte te maken. Ook is het gevaarlijk voor kinderen die nog wel eens in de container spelen (ook al mag er in de container niet worden gespeeld omdat dat op zich al gevaarlijk is).

Oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging en maakt het mede mogelijk om onafhankelijk van subsidies het spel van Scouting te kunnen spelen. Wij willen graag op een veilige manier deze bron van inkomsten behouden.

Daarom een dringende oproep aan iedereen die onze oudpapiercontainer gebruikt of ons terrein bezoekt:

- stort geen afval in onze oudpapiercontainer

- als u iemand ziet die dat wel doet, spreek deze persoon er alstublieft op aan

Pech of juist niet? Kijk snel verder.

Werving 7 sloten

Nieuwsgierig geworden? Scan de code in met je smart phone.