RABOBANK leden bedankt !!

RaboClubSupport

Scouting Wateringen heeft dit jaar ook weer meegedaan met de Rabo ClubSupport.

Dankzij uw sympathieke steun voor Scouting Wateringen hebben we dit jaar ruim 1400 Euro mogen ontvangen.

Met dat bedrag gaan we weer leuke, spannende en leerzame dingen doen voor onze leden.

open_weekend.png

Zin in leuke en spannende activiteiten?

Laat je uitdagen bij Scouting Wateringen

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober organiseerde Scouting Wateringen een open weekend. Maar ook zonder weekend en zonder uitnodiging ben je van harte wolkom voor een kennismaking met Scouting Wateringen. Scouting is er voor jongens en meiden van iedere leeftijd.

De bevers en welpen zitten vol. De wolven, scouts junior, scouts senior, explorers en roverscouts hebben nog plek. Kijk boven aan de pagina wat deze speltakken doen en wanneer ze aanwezig zijn.

Vanwege de coronamaatregelen is het voor ouders/verzorgers helaas niet mogelijk om het gebouw te bekijken en kennis te maken met de leiding. Ouders/verzorgers willen we vragen om kinderen af te zetten bij de inrit naar het terrein. Daar staat iemand van de leiding om uw zoon of dochter op te vangen. Eventuele vragen kunt u stellen via e-mail. We vinden dit een onpersoonlijke manier om vragen te beantwoorden, maar gelet op de omstandigheden is het even niet anders.

Wil je komen kennismaken, laat het dan even weten door een email te sturen (dit vanwege de Coronamaatregelen). Het is ook fijn als je meteen bij de start aanwezig bent.

Wolven (9-11 jaar)
15:00 tot 16:30
Aanmelden kan via  onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Scouts junior (11-12 jaar)
Aanmelden kan via  onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Scouts senior (12-14 jaar)

Explorers (14-17 jaar)

Roverscouts (17+)
Aanmelden kan via  onder vermelding van naam en telefoonnummer.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afval hoort niet bij het oud papier

Beste bezoeker, al vele jaren doet Scouting Wateringen nadrukkelijk mee aan het verzamelen en ophalen van oud papier in Wateringen. Iedere 2e woensdag van de maand ziet u onze vrijwilligers met de vuilniswagens door de wijk gaan. Ook hebben we al vele jaren een oud papier container aan de Rozemarijn, bij 'Het Knooppunt' staan.

De oud papier container is echt alleen bedoeld om oud papier of huishoudelijk karton in te doen. De container is dus niet bedoeld om bedrijfsafval (zoals kartonnen verpakkingsmaterialen) in te doen.

Sinds een aantal weken zien we dat er mensen zijn die ook gewoon huishoudelijk afval in de oud papier container doen. We hebben zelfs een aantal malen glas en glasplaten in de container gezien. Behalve dat dit niet hoort, is het ook nog eens gevaarlijk voor onze Scouting vrijwilligers die de inhoud van de container nog wel eens moeten 'opschudden' om meer ruimte te maken. Ook is het gevaarlijk voor kinderen die nog wel eens in de container spelen (ook al mag er in de container niet worden gespeeld omdat dat op zich al gevaarlijk is).

Oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging en maakt het mede mogelijk om onafhankelijk van subsidies het spel van Scouting te kunnen spelen. Wij willen graag op een veilige manier deze bron van inkomsten behouden.

Daarom een dringende oproep aan iedereen die onze oudpapiercontainer gebruikt of ons terrein bezoekt:

- stort geen afval in onze oudpapiercontainer

- als u iemand ziet die dat wel doet, spreek deze persoon er alstublieft op aan

Onaardig of juist niet? Kijk snel verder.

van het padje

Nieuwsgierig geworden? Scan de code in met je smart phone.