open_weekend.png

 

Open weekend 2 en 3 oktober 2020

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober organiseert Scouting Wateringen een open weekend. Kom langs en laat je uitdagen! Elke speltak heeft zijn eigen uitdagende programma gemaakt. Voor jongens en meiden van iedere leeftijd is er dus iets te doen! Hieronder je lees je meer.

VRIJDAG 2 oktober
 
Scouts junior (11-12 jaar)
19:00 tot 20:30
De scouts jr. verklappen nog niets, maar het programma wordt uitdagend!
Aanmelden kan via  onder vermelding van naam en telefoonnummer.
 
Scouts senior (12-14 jaar)
19:00 tot 20:30
De scouts senior dagen je sportief uit met de Highland games! Hoe sterk ben jij?
Aanmelden kan via onder vermelding van naam en telefoonnummer.
 
Explorers (14-17 jaar)
21:00 tot 22:30
De explorers houden het nog even spannend, maar uitdagend wordt het zeker.
Aanmelden kan via onder vermelding van naam en telefoonnummer.
 
Roverscouts (17+)
21:00 tot 22:30
Iets met vuur…. Meer mogen we nog niet verklappen…
Aanmelden kan via onder vermelding van naam en telefoonnummer.
 
ZATERDAG 3 oktober
 
Bevers (5-7 jaar)  
De bevers hebben op dit moment helaas geen plek meer voor nieuwe bevertjes. Je kunt je niet aanmelden voor het open weekend, maar wel voor de wachtlijst via.
 
welpen (7-9 jaar)
12:30 tot 14:00
De welpen dagen je uit met spannen stoere scoutingspellen. Doe je mee?
Aanmelden kan via onder vermelding van naam en telefoonnummer.
 
Wolven (9-11 jaar)
15:00 tot 16:30
Welke uitdaging de wolven voor jou in petto hebben is nog een verrassing...
Aanmelden kan via  onder vermelding van naam en telefoonnummer.
 
Het is fijn als je meteen bij de start aanwezig bent. Vanwege de coronamaatregelen is het voor ouders/verzorgers helaas niet mogelijk om het gebouw te bekijken en kennis te maken met de leiding. Ouders/verzorgers willen we vragen om kinderen af te zetten bij de inrit naar het terrein. Daar staat iemand van de leiding om uw zoon of dochter op te vangen. Eventuele vragen kunt u stellen via e-mail. We vinden dit een onpersoonlijke manier om vragen te beantwoorden, maar gelet op de omstandigheden is het even niet anders.
 
Heb je nu verkoudheidsklachten? Geen probleem! Stuur dan een mailtje met de vraag of je een andere keer kunt komen kijken.
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Afval hoort niet bij het oud papier

Beste bezoeker, al vele jaren doet Scouting Wateringen nadrukkelijk mee aan het verzamelen en ophalen van oud papier in Wateringen. Iedere 2e woensdag van de maand ziet u onze vrijwilligers met de vuilniswagens door de wijk gaan. Ook hebben we al vele jaren een oud papier container aan de Rozemarijn, bij 'Het Knooppunt' staan.

De oud papier container is echt alleen bedoeld om oud papier of huishoudelijk karton in te doen. De container is dus niet bedoeld om bedrijfsafval (zoals kartonnen verpakkingsmaterialen) in te doen.

Sinds een aantal weken zien we dat er mensen zijn die ook gewoon huishoudelijk afval in de oud papier container doen. We hebben zelfs een aantal malen glas en glasplaten in de container gezien. Behalve dat dit niet hoort, is het ook nog eens gevaarlijk voor onze Scouting vrijwilligers die de inhoud van de container nog wel eens moeten 'opschudden' om meer ruimte te maken. Ook is het gevaarlijk voor kinderen die nog wel eens in de container spelen (ook al mag er in de container niet worden gespeeld omdat dat op zich al gevaarlijk is).

Oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging en maakt het mede mogelijk om onafhankelijk van subsidies het spel van Scouting te kunnen spelen. Wij willen graag op een veilige manier deze bron van inkomsten behouden.

Daarom een dringende oproep aan iedereen die onze oudpapiercontainer gebruikt of ons terrein bezoekt:

- stort geen afval in onze oudpapiercontainer

- als u iemand ziet die dat wel doet, spreek deze persoon er alstublieft op aan

 

Onaardig of juist niet? Kijk snel verder.

 

van het padje

 

 

 Nieuwsgierig geworden? Scan de code in met je smart phone.