Stem op Scouting Wateringen!

Ben je lid van de Rabobank? Dan kan je vanaf 3 oktober 3 t/m 15 oktober 2018 met je stem je vereniging steunen. Leden van Rabobank Westland ontvangen per post een persoonlijke code waarmee ze kunnen stemmen. Natuurlijk hopen we op jouw stem voor Scouting Wateringen. Maar vergeet ook niet de andere verenigingen en je familie en kennissen te vragen om op ons te stemmen!

clubkas

Afval hoort niet bij het oude papier

Beste bezoeker, al vele jaren doet Scouting Wateringen nadrukkelijk mee aan het verzamelen en ophalen van oud papier in Wateringen. Iedere 2e woensdag van de maand ziet u onze vrijwilligers met de vuilniswagens door de wijk gaan. Ook hebben we al vele jaren een oud papier container aan de Rozemarijn, bij 'Het Knooppunt' staan.

De oud papier container is echt alleen bedoeld om oud papier of huishoudelijk karton in te doen. De container is dus niet bedoeld om bedrijfsafval (zoals kartonnen verpakkingsmaterialen) in te doen.

Sinds een aantal weken zien we dat er mensen zijn die ook gewoon huishoudelijk afval in de oud papier container doen. We hebben zelfs een aantal malen glas en glasplaten in de container gezien. Behalve dat dit niet hoort, is het ook nog eens gevaarlijk voor onze Scouting vrijwilligers die de inhoud van de container nog wel eens moeten 'opschudden' om meer ruimte te maken. Ook is het gevaarlijk voor kinderen die nog wel eens in de container spelen (ook al mag er in de container niet worden gespeeld omdat dat op zich al gevaarlijk is).

Oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging en maakt het mede mogelijk om onafhankelijk van subsidies het spel van Scouting te kunnen spelen. Wij willen graag op een veilige manier deze bron van inkomsten behouden.

Daarom een dringende oproep aan iedereen die onze oud papier container gebruikt of ons terrein bezoekt:

- stort geen afval in onze oud papier container

- als u iemand ziet die dat wel doet, spreek deze persoon er alstublieft op aan

We zijn weer begonnen !!

Het nieuwe speelseizoen is weer begonnen. Het zal weer een jaar worden met vele leerzame en spannende activiteiten voor al onze leden. Ook met onze ledinggevenden en andere vrijwilligers doen we gave activiteiten.

Wil je zelf lid worden, heeft u als ouder kinderen die wel eens met Scouting kennis willen maken, of heb je wel interesse om bij ons vrijwilliger (wat het ook goed doet op je CV) te worden?

Wil je nieuwe vriendinnen en vrienden ontmoeten?

Kom dan gerust eens langs voor een nadere kennismaking en een aantal malen geheel vrijblijvend meedoen.

We zien je graag in onze mooie omgeving van 't Knooppunt.

Van het padje af

van het padje

Nieuwsgierig geworden? Scan de code in met je smart phone.