Opening van het seizoen op 7 september. Laat je uitdagen!

Op zaterdag 7 september opent scouting Wateringen weer een nieuw seizoen vol plezier, spanning en uitdaging.

Misschien ben je nu nog op vakantie, ben je net terug of heb je lekker vakantie in je eigen omgeving. Je hebt vast wel wat bijzondere dingen gedaan waarvoor je niet op de volgende vakantie wilt wachten om de ervaring nog een keer mee te maken.

Juist bij de Scouting ben je vaak lekker buiten bezig, zoals: vlag veroveren , levend stratego, tochten maken, kamperen, kampvuur maken of een balspel. Ook binnen is er veel variatie, zoals: knutselen, apekooien, paaltjesvoetbal, lekker koken of wees een ster in je eigen theater. Ook grote uitdagende projecten, zoals het maken van een kabelbaan, een 6 meter lang vlot,  of je eigen houtgestookte jacuzzi met 3000 liter water.

Bij de Scouting is het elke week dus wel een beetje vakantie. En tijdens de kampen heb je een echte supervakantie (ook al kun je dan niet echt uitrusten :).

Wil je kennis maken met de Scouting, dan kan dat op 7 september, maar ook op iedere opkomstdag van de speltak die bij jouw leeftijd past.

Je bent van harte welkom, dus kom langs en laat je uitdagen!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afval hoort niet bij het oud papier

Beste bezoeker, al vele jaren doet Scouting Wateringen nadrukkelijk mee aan het verzamelen en ophalen van oud papier in Wateringen. Iedere 2e woensdag van de maand ziet u onze vrijwilligers met de vuilniswagens door de wijk gaan. Ook hebben we al vele jaren een oud papier container aan de Rozemarijn, bij 'Het Knooppunt' staan.

De oud papier container is echt alleen bedoeld om oud papier of huishoudelijk karton in te doen. De container is dus niet bedoeld om bedrijfsafval (zoals kartonnen verpakkingsmaterialen) in te doen.

Sinds een aantal weken zien we dat er mensen zijn die ook gewoon huishoudelijk afval in de oud papier container doen. We hebben zelfs een aantal malen glas en glasplaten in de container gezien. Behalve dat dit niet hoort, is het ook nog eens gevaarlijk voor onze Scouting vrijwilligers die de inhoud van de container nog wel eens moeten 'opschudden' om meer ruimte te maken. Ook is het gevaarlijk voor kinderen die nog wel eens in de container spelen (ook al mag er in de container niet worden gespeeld omdat dat op zich al gevaarlijk is).

Oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging en maakt het mede mogelijk om onafhankelijk van subsidies het spel van Scouting te kunnen spelen. Wij willen graag op een veilige manier deze bron van inkomsten behouden.

Daarom een dringende oproep aan iedereen die onze oudpapiercontainer gebruikt of ons terrein bezoekt:

- stort geen afval in onze oudpapiercontainer

- als u iemand ziet die dat wel doet, spreek deze persoon er alstublieft op aan

Onaardig of juist niet? Kijk snel verder.

zoek het maar uit

Nieuwsgierig geworden? Scan de code in met je smart phone.