Wolven

Hallo allemaal,                                                          Overzicht – Scoutinggroep

Vind jij het leuk om lekker buiten te spelen met vrienden en vriendinnen, en ben je niet bang om vies te worden? Dan vind jij het zeker leuk bij de wolven! Elke week proberen we een leuke opkomst te verzinnen, met elke week een ander programma: we maken vuur, bouwen we iets cools of doen we vette spellen. Onze groep bestaat uit ongeveer 20 jongens en meiden van 9 tot en met 11 jaar. Elke zaterdagmiddag komen we van 15:00 tot 16:30 samen. Samen met 4 leiding maken we er elke week een feestje van, met aan het eind van het jaar het hoogtepunt: een supergaaf zomerkamp!

Vind je dit leuk klinken, en zie je jezelf al meedraaien met de wolven? Dat kan! Neem contact op met Vince (Bagheera) via , om een afspraak te maken om langs te komen. Je kan dan een paar keer meedraaien op ons prachtige gebouw 'het Knooppunt' , op Rozemarijn 16 te Wateringen. ALs je het leuk vindt, kan je daarna officieel worden geinstaleerd als wolf!

Hopelijk tot snel!

Wie?: Meiden en jongens van 9  tot en met 11 jaar
Draaitijden: Zaterdagmiddag van 15.00 tot 16.30

Karlijn Verbaan.       Chikai