Scouts Junior

Een fanatieke pot levend stratego of jat? Je eigen kamptafel pionieren en met tenten op zomerkamp? Je eigen eten koken, kampvuur maken en je eigen spel bedenken? Dat doe je allemaal bij de Scouts Junior!

De Scouts Junior, jongens en meiden van 11 tot en met 13 jaar, komen bij elkaar op vrijdagavond van 19:30 tot 21:00. Het seizoen loopt ongeveer van begin september tot begin juli. We sluiten het jaar af met een fantastisch zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie. Meer informatie over het zomerkamp vindt je onderaan deze pagina.

Mocht je meer informatie willen over de Scouts Junior, neem dan contact op met Jelle Stammers of kom een keertje langs bij scoutinggebouw “Het Knooppunt”, Rozemarijn 16 te Wateringen en draai 3 keer vrijblijvend mee.

Scouts Junior: Jongens en meisjes van 11-13 jaar

Programma:

4 jan - Nieuwjaarsborrel! Met een leuk spel om het jaar goed mee te beginnen.

11 jan - We gaan vanavond een spel spelen genaamd 'Bierbuiken'. :)

18 jan - Slime maken

Jelle Stammers (contactpersoon)

Femke van Heijningen (penningmeester)

Tom van der Lugt

Merijn Hegge

Daniëlle van Adrichem

Voor meer info mail naar:

Scouts wet

Een scout trekt er samen met anderen op uit om de wereld om zich heen te ontdekken en deze meer leefbaar te maken.

Een scout is eerlijk, trouw, houd vol, is spaarzaam, sober en zorgt goed voor de natuur.

Een scout respecteer zichzelf en anderen.