Een fanatieke pot levend stratego of jat? Je eigen kamptafel pionieren en met tenten op zomerkamp? Je eigen eten koken, kampvuur maken en je eigen spel bedenken? Dat doe je allemaal bij de Scouts Junior!

De Scouts Junior, jongens en meiden van 11 tot en met 13 jaar, komen bij elkaar op vrijdagavond van 19:30 tot 21:00. Het seizoen loopt ongeveer van begin september tot begin juli. We sluiten het jaar af met een fantastisch zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie. Meer informatie over het zomerkamp vindt je onderaan deze pagina.

Mocht je meer informatie willen over de Scouts Junior, neem dan contact op met Wilma vd Akker of kom een keertje langs bij scoutinggebouw “Het Knooppunt”, Rozemarijn 16 te Wateringen en draai 3 keer vrijblijvend mee.

Scouts Junior - Scouting Wateringen 2015/2016

Scouts Junior: Jongens en meisjes van 11-13 jaar

Eline Schoenmaker

Wilma van den Akker