De scouts senior van scouting Wateringen bieden activiteiten aan jongens en meiden tussen de 13 en 16 jaar oud. Wekelijks draaien ze van 19:30 tot 21:00 aan Scoutinggebouw 'T Knooppunt aan de Rozemarijn 16 in Wateringen. Naast doordeweekse activiteiten bieden wij een jaarlijks zomerkamp en meerdere weekendkampen. Hierbij worden jullie begeleid door een leuk leidingteam . Voor meer informatie over de activiteiten, kampen en leidingen van de scouts senior lees je hieronder meer.

Draaiavond E-mailadres
Vrijdag van 19:30 tot 21:00
Locatie Leeftijdscategorie
Rozemarijn 16, Wateringen 13 tot en met 15 jaar

Activiteiten

Allereerst worden er wekelijks activiteiten georganiseerd in verschillende categorie, waaronder: sport en spel, buitenleven, expressie, uitdagende scoutingtechnieken en nog veel meer! Met onze groepsopstelling en leidingteam zorgen we voor verschillende bezigheden. De planning van de bezigheden maakt het leidingteam aan de hand van de volgende maatstaven:

• In hoeverre vindt de groep het leuk om te doen
  • Uitdagend voor zo veel mogelijk mensen binnen de groep
  • Afwisseling in de bezigheden is aanwezig.

Samen jongeren en leiding zorgen we voor een gezellige activiteiten.

Kampen

Ten tweede is het slapen in een tent geen probleem voor een scouts senior tijdens kamp. In een tent ben je afhankelijker van de wetten der natuur, maar hé het is maar voor een paar dagen. Daarnaast leer je omgaan met slecht weer en geniet je wanneer de zon straalt. Kortom een beetje kamperen is genieten.

Leiding

Als laatst worden de kinderen ondersteund door een plezierig leidingteam die er zo veel mogelijk aan doet om met elkaar het gezellig te maken. Zij zetten zich wekelijks vrijwillig in om hun hobby uit te voeren, want dat is scouting. In het leiding team van scouting Wateringen zijn de volgende personen aanwezig:

• Wilma van der Akker
    • Contactpersoon en materiaalbeheerder
  • Huub van Holsteijn
    • Penningmeester
  • Bob Toussaint

Interesse

Belangstelling gekregen in deelnemen bij de Scouts Senior van Scouting Wateringen? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar ons contactpersoon Wilma op en tot dan!