Ben jij ook zo gek op lekker buiten ravotten en samen met leeftijdsgenootjes gave spellen doen zoals 'Levend stratego' of 'Hollandse leeuwen'. Vind je het leuk om lekker met je handen bezig te zijn? Lijkt het je wat om aan het eind van het seizoen een midweek lang mee te gaan op een supergaaf kamp? Kom dan bij de welpen!

De Welpen, een leuke gevarieërde club van jongens en meiden van 7 tot 9 jaar, komen bij elkaar op de zaterdagmiddag van 15:00uur - 16:30 uur. Het seizoen loopt ongeveer van begin september tot begin juli. We sluiten het jaar af met een fantastisch zomerkamp. (meestal in de eerste week van de zomervakantie)

Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met Jelle Stammers (Kaa) of kom een keertje langs bij scoutinggebouw “Het Knooppunt”, Rozemarijn 16 te Wateringen. En draai drie keer vrijblijvend mee. Zie hieronder de contactgegevens.

Programma Welpen 17/18

datum activiteit  overig

15-20 juli

Bingo dag

NIET DRAAIEN

Installatie & buitenspelletjes

Jongens & meisjesmiddag

KIM spelen (zintuigen)

Bordspelletjesmiddag

Vlotten bouwen en uitproberen

Gezamenlijke BBQ

ZOMERKAMP

Trainingsdag voor alle leiding

Installatie voor nieuwe leden! Zij ontvangen mail over wat er allemaal gaat gebeuren.

Deze dag gaan de meiden en de jongens apart draaien. Meiden, neem vooral je make up en nagellak mee!

Neem allemaal een leuk spel mee :)

Handdoek en droge kleren mee, dichte schoenen voor de sloot

Mail volgt

Mailtjes volgen